crash__override
2002.09.09
|
|
0 0
527
|
Udv.
A motorhangokkal nekem is problemam van. A mozdonyaim hangosabbak lettek a dekoderek beepitese utan. Eddig Minitrix/Roco gepekbe pakoltam dekodert, es mindnek profi (5 polus, csavart forgoresz...) motorja, es hajtasa van. Kicsit ketsegbeestem, hogy milyen traktor hangok jonnek, de belenyugodtam. A szeggelyeim mely hangot adnak (nehogy valaki azt modja, direkt van :-)), a Roco 101-esem epdig indulaskor ugy szol, mint az igazi Taurus. Megborultam, mikor meghallottam :-) Es ez biztosan csak motorhang lehet, mert olajat/zsirt rendszeresen kapnak.
Allitolag van lehetoseg a CV9-nel a PWM frekvenciat allitani. Namarmost valaki azt mondta, hogy itt lehet a motort vezerlo nagyszogjel/kitoltes jellemzoket allitani. A leirasban (nmra.org) nem ez van, pontosabban halandzsa. Jo lenne valamit talani, mert szegeny mozdonyaim a stabil egyenarammal halkabban futottak. Igaz viszont, hogy digitalisan iszonyat lassu meneteket tudok produkalni.... Van olyan mozdonyom, ami 128 lepeses uzemmodban, 1-es Vmin-nel, elso fokozatban elindul...
Crash_ |
Előzmény: Meia_Lua (526)
|
|