Na mi van gyerekek, senki nem tért még magához a hétvége után? Jelentem: tegnap beköltöztem Makovecz úr egyik remekművébe,ma pedig megkezdtem az iskolát. (Picit megerőltető volt ugyan a mozgalmas hétvége után sok kilométert vezetni, majd résztvennni a nyitóbulin, de megcsináltam!)
Szombati beszámoló: meglepően magas volt a létszám. 4 igazoltan távollévő magyarországi táborozón kívül mindenki a tett helyszinén volt. Mi több: voltak olyan elvetemültek is, akik kérték, hogy nem-e lehetne-e hamarosan megismételni az atrakciót. Aztán újra és újra. (Akár fel is építhetnénk társadalmi munka keretében a titokzatos körülmények között leégett könyvtárat.) Kötelező program volt a több száz fénykép átnézése - alig egy pár órát vett csak igénybe, továbbá az isteni finom rablóhússal a szájbelső szétégetése. Feco nagy formában volt. Még sztorizgatott is. ( Csak így tovább! Ki ne ess a ritmusból szombatig! )
Vica! Emese tanárnő él és virul. Hamarosra igérték a munkahelyi irodájába a NETet, akkor ő is jelentkezik. Nándi miatt ne aggódj! Szegénynek olyan sok unalmas pofaviziten kellet résztvennie a hétvégén. Biztos hamarosan kipiheni magát és jelentkezik.
Peti! Megvan a névsor (természetesen otthon felejtettem, így csak pénteken tudom postázni - bár lehet, hogy más is gondolt rád és hamarabb is megkapod) és fényképek is fognak érkezni. Bár ebben Feco lesz az igazi Mikulás.
Az ifjuság szentül igérte, hogy ma bejelentkezik. Este hatig kaptak haladékot, szóval én a hejükben nem várnám ki kicsirigó haragját.
Kellemes munkahetet mindenkinek!