Heavy_D Creative Commons License 2002.09.08 0 0 420
Hello samaky.
Amire tudok válaszolok most.
328-as hozzászólás. Az olcsó gépek szinte mindenhol magánimport keretében érkeznek az országba. Ez azt jelenti, hogy megrendelésre vagy ha nagy az üzlet forgalma raktárra megvásárolják külhonban (pl. Németország) a gépeket. A gépek ugyanazok mint az itthoni disztribútortol vásárolt darabok csak a szolgáltatásokkal kerülnek többe. A plusz szolgáltatások a következőek:
- Magyar Fuji Hungary garancia, enélkül fizetned kell ha itthon akarod szervizelni a géped.
- Magyar leírás a géphez és a szoftverhez
- Jelenleg 4 db Fuji akku és 1 db Fuji töltő. Nem tuti mert nincs nálam a cuccos, de mintha 1700 mAh-ás lenne az akku.

Nos a megbizhatóság változó szerintem akinek nincs garanciális problémája a géppel és nem zavarja, hogy ha hosszabb az átfutási idő amig kézhez kaphatja a gépét annak nem lesz gondja az olcsóbb cégekkel sem. Viszont ha garis probléma adódna a géppel akkor macerás lehet kivárni az időt amíg ők kiviszik a gépet, kint megjavítják majd újra hazahozzák a gépet. Ha jól olvastam ez az idő akár egy hónap is lehet. A garancia szerintem azért is fontos egy videóval ellentétben, mert ezek érzékeny készülékek és hajlamosan a meghibásodásra.

418-as

Ez a gyári garipapírt nem adják ide szerinten hazugság. Nekem a kezembe nyomták a garipapírt és megmondták, hogy ha gond van irány a szervíz, ők nem tehetnek semmit.
Én nem próbáltam az Olympust így nem tudok róla érdemben nyilatkozni. Ár érték arány is attól függ, hogy neked mi a fontos.
1.) Szerintem mindegyik felirat idővel lekopik mert egyforma eljárással vannak felvíve a gépre. Én a kopást csak a Media Marktos gépen láttam ami azért elég nagy igénybevételnek van kitéve. Mi leragasztottuk a feliratokat Scotchtape-el ez nem olyan erős mint a hagyománmyos cellux és szépen felrakva nem is feltünő.
2.)Talán a héten megoldható lesz.
3.)A garancia papír szerintem másolható habár színes a lap maga. Viszont magában nem ér semmit csak a számlával együtt. Kérdés ugyan, hogy a szervízes miből tudja megállapítani, hogy az a cég hivatalosan adta-e el a gépet. A magyar használati ugyanolyan mint az eredeti tehát formára, nagyságra és anyagra megegyezik az eredetivel ezt könnyű megnézni.
3/a.)Nem kell semmit sem elkapkodni.
4.) Van magyar Fuji szervíz nem értem miért kéne nekik intézni a garanciális ügyeket, más talán tudja a választ.
5.)Szerintem már van, de nagyon drága nem éri meg.
Én nem ismerem ezeket a gépeket.

Előzmény: Törölt nick (418)