No, mielött a ragalmak ramragadnanak: en Emesenek csak azt a levelet masoltam le a Forumra valo bejutasrol (meg holdsugarnak, meg Horvath Orsinak is), amit Nandi nekem elküldött... Szoval meggyalaztak a csendörseget. A hiba nem (csak) bennem van...
A vagina pusztan szakmai szempontbol merült fel Vica es köztem, mint irtam multkor, a Vagina-monologokat probaljuk a szinhazban. Vicuska, nagyon varom a leveled az egyebekre!!!
Feco, hamarosan neked is irok emilt is, a durva postai levelem elökeszitendö es enyhitendö...
Egyebkent esz az irigyseg, ha az oramra nezek: kb most kezdtek el palinkat inni, par ora mulva elszabadul a pokol, Nandirol letepik a lanyok a polojat, Zoli elöveszi a gyufasdobozt, Zsuzsa börözik, Fecot lesodorja a szinpadrol az örjöngö rajongotabor, Kocsis kolompolva rohangal körbe-körbe, Emese eljut a forumra, a taborlakok spontan elöadjak a darabunk 14 oras improvizalt valtozatat, Levay Vince felnö hirtelen, es meg ki tudja mi mindenböl maradok ki, mindenkit ölel a nyugat technikai zsenije!!!! ES ZOLIKANAK BÖLDÖG SZÜLINAPOT, A 28. IGENIS SZEP EV!!!! Annal mar csak a 29. szebb! A bulirol reszletes beszamolokat varok!