Kedves Tiborc és mások!
Szerintem Tarlós Úr és Bihary(?) Úr közül kerül ki a győztes! A parlamenti választások nem= a önkormányzati választásokkal. Persze 59-41% kifejez valamit. Tarlós Úr népszerű. Nos Orbán-Torgyán-Kormány idején és Újpesten Derce Úr is jobboldalon állt, egy darabka hidacskát, még tanulmánykészítési szinten sem tudtak elintézni! Budapest büntetve volt, de sok vidéki jön dolgozni „Pestre”. Büntessük Őket is mi? Pályázatok hiánya! Tarlós Úr mit keresett a MIÉP-es gyűlésen? Rozgonyi Urat látogatta meg?
Ezt kérném elolvasni! Érdemes!
http://www.nepszabadsag.hu/Default.asp?DocCollID=70160&DocID=67232#67232
A hozzászólásaidból kiderült számomra sok minden!
Ne felejtsd el: ha olvasol újságot, akkor ne csak NM olvassál. Ellenőrizd a cikket a szoclib sajtóban is, mert előfordulhat, ha az egyik lapban hiányzik, akkor annak oka van! Vagy igaz, vagy nem!
Politikai röplapok esetében: olvasd el és próbáld fejbe tartani a tartalmát! Előfordulhat, hogy a más nézetűn mást találsz. Kinek hiszel? A röplapokat akár te is készítetted!
A média: szerintem ugyan az! Amit egy gazdag ember/csoport elindít és elhatározzák milyen hírek, kommentárok, jegyzetek stb. kerülhetnek a lapba. Végül is az ő pénzük nem közpénz! Az állami pénzből – a mi mindannyiunk adójából – közmédiát kell létre hozni. Igazságtalan a médiatörvény, de EU-s normáknak sem felel meg. Sőt a jobbos, balos, libbes stb. TV hoznák létre az sem. Ha az aktuális Kormány befolyásolja a MTV-t és ez el ér egy szintet, akkor az EU fogja felhívni a „figyelmünket” a durvaságra. EU-ban is szeretnék meg tenni, nem nagyon lehet. 2004-ben az EU-jeles vezetője mondta mindenkép tagjai leszünk az EU-nak (25%, hogy nem) - hivatkozva a politikai helyzet radikálódására.
Ha egy párt – tökmindegy melyik – kizárja egyik képviselőjét, mert hibázott és törvénybe ütközőt tett, akkor az a legjobb, ha elhatárolódik tőle. Példák gyűjtését házi feladatnak adom és mindkét oldalról!
Csípőből utálni a ballibet nem helyes!
Én balos vagyok, de polgármesternek mindig megválasztottam Tarlós Urat. Most négy évre mást választok! Kb. 200m-re lakom tőle, sok gondom van még, és nem sorolom fel! Szoros verseny lesz!
(Senki ne merje szájára venni a nevem! A nagyapám ’56-ban kritizálta a rendszert, el is vitték két évre, Recskre! Csak nem egy Pokorni Apukához hasonló III/III –s jelentette fel? Hány jobbosról derül ki még, hogy újságíróként, állami alkalmazottként, politikusként stb. párttag volt és kiszolgálta a rendszert? Vagy nem volt pártag és besúgott?)
PÁ!