Kedves asztaltársam!
„Ami azt illeti, hogy olvassak szegfűt stb., nos, ha a kezembe akad, olvasom. Bár bevallottan pártkiadvány - tudod, van rajta egy ún. impresszum, azaz olyasmi, mint a levélen a feladó :) -, mégsem annyira elfogult, mint a te hozzászolijaid. Egyébként meg az MSZP azt ír a pártkiadványába, amit akar. Ha maradéktalanul azonosulnék akár a párttal, akár a lappal, akkor most az MSZP tagja lennék. Ehhez képest tudtommal nem vagyok az. „
Köszönöm az én elfogultságomat, és az Ön pártok felettiségét idéző sorait.
Egyeztetni tetszett választóival, akik maradéktalanul támogatják dr. Agárdy Péter javaslatát, a déli harangszó megszüntetésében? Nem tudom, választóinak, potenciális támogatóinak mi ebben a vélemény?
Folytatom a hét végére.
Feleségemnek tetszett a Tarlóssal készített műsor.
Karakán ember, azt mondja, amit te is szoktál mondani! – mondotta.
Nem kell félreérteni.
Nem kell téves következtetéseket levonni.
Tarlós István szakmailag korrekt volt.
Én is az szoktam lenni.
Asztaltársaim szintén, netán pártutasításra.
Nem árkot ásnak, hanem gátat építenek.
A nyitva hagyott közműaknák ellen?
Mert ez ügyben nem olvastam sem a peyerk, sem a borzimorzi nick tárgyilagos hozzászólását.
Ez nem kampánytéma?
Csak olyanokat háborít fel, akiknek nincs gyerekszobája?
Erről szerettem volna véleményt olvasni.
Megvan a véleményem a kerületi pártlapról, pártlapokról nekem is. A népnek ezt szolgáltatják, tehát nem eldobom, hanem elolvasom.
Nemtelen , aljas szemétségre is választ kell adni.
Nem lehet a saját párt mocskos játékait szó nélkül hagyni. Bihary Gábor nem tiltakozott ellene, tehát tudtával, jóváhagyásával jelent meg. Érdekében. Elfogulatlanul gyűlöletes tény, nemde? Vagy nem ugyanazt olvassuk, látjuk? Kin van szemellenző?
Van még valami erkölcsi minimum ebben az országban?
Mert ilyent szó nélkül hagyni nem szabad.
Sem a való életben, sem a virtuálisban.
Ezt tettem, és tenni is fogom.
Tiborc