Kedves asztaltársam!
Köszönöm a leírtakat, elérte ezzel, hogy egy hétig nem fogok Bihary Gáborral foglalkozni.
Égetem Tarlós Istvánt?
Ezzel fogok foglalkozni, mindaddig, amíg utcára nem kerül a Kerületi Szegfű.
Tisztelettel kérem, olvasson vissza, mert most én írok, laptól függetlenül.
Tisztelt asszonyom!
Véletlen találat volt, hogy Ön került a terítékre.
Álmomban nem gondoltam volna.
Elintézhette volna egy levéllel, de ha már így történt.
Vigyázzon velem, főleg akkor, ha nicket váltok, mert akkor kíméletlen leszek!
Szeretek tesztelni, és kegyetlen szoktam lenni, mert önmagamon, vagy családomon próbálom ki először.
Szóval kedves amatőr önkormányzati – képviselő jelölt asszony!
Tények rögzítésében adatokból szoktam kiindulni.
Életem során rengeteg feljegyzést, emlékeztetőt, jegyzőkönyvet, stb. kellett írnom. IRL.
Reklamáció nem volt eddig.
IVC sem lehet. Asztaltársam olvassa el, mit írtam hozzászólásáról, és ha nem tetszik, azt cáfolja. Nem fogja tudni, rutinos öreg rókát vett célba, és ezt leteríteni nem fog sikerülni. Sem Önnek, sem Bihary Gábor kiváló csapatának.
Pedig ebben a harcban minden segítséget megadok Önnek.
Áttérek személyes bemutatkozásra, adalékokat adok „gyerekszobámból”.
Személyesen szeretne velem találkozni velem: Legyen. Keressen a fővárosban egy olyan öreg bohém alakot – én is álcázom magamat – aki kavicsokat rugdos az úttestről a kanális felé.
Az én vagyok.
Indoka is van: egykoron két centimétert tévedett egy kavics, amelyet egy teherautó abroncsa lőtt ki, amikor átgördült rajta. Ballisztikára is tanítottak, a becsapódás nyomaiból ki tudtam számítani a kavics indulási sebességét, és bizony egyezett a pisztolylövedék kezdeti sebességével.
Azóta takarítom az emberi életre veszélyes szemetet, akár a kommunikáció terén is.
Eddig érthető?
Tiborc