Törölt nick Creative Commons License 2002.09.06 0 0 1585
Én mindenesetre a mai vizsgálaton alaposan kikérdezem az orvost. Azt nehezen hiszem, hogy verseny ide vagy oda, ne legyen annyira etikus, hogy ne őszintén válaszoljon. Ill. lehet, hogy szemétség, de felteszek egy-két olyan kérdést, amiről már Általatok felhomályosultam, és, ha itt nem kapom meg azokat az infókat, amit a T. Asztaltársaságtól meg a témában talált linkekről megkaptam, akkor tudom, hogy gáz van, és be nem teszem mégegyszer a lábam oda.
(vagy az is gáz, ha nagyüzem v. sem, mindent nekem kell majd kihúznom a dokiból)
A szemműtét szerintem sem az a kategória, amit telesales-szel kéne reklámozni, mert itt kicsit nagy a tét...
Meg, azt sem tartom jónak, ha tőlem akar új címeket a drága hölgy, hisz én még meg se tapasztaltam igazán a szolgáltatásukat, hát hogy vegyem a bátorságot, hogy ajánljam valakinek, pláne egy ekkora téttel!
Ezért, lehet a FM az egyik legnagyobb múltú klinika, én innentől nem hiszek benne, és, ha nem tetszik, amit a mai vizsgálaton tapasztalok, akkor se fogok hozzájuk menni (még az ingyenes bonért sem)
Gazdaságilag persze megértem, és még az is lehet, hogy sokat vesztek csak egy telesale-es hölgy miatt, de ez tényleg egy bizalmi választás.
Előzmény: szemdoktor (1584)