Sziasztok!
De rég is írtam be ide.....
Na de valamkor újra kell kezdeni..:) ennek most egy oka volt. Van egy jó haverom aki Fradista és talá normális is de mostmár ebben nem vagyok biztos mert elöntött az ideg miatt de nagyon... Kezdjük azzal hogy ott ase volt a mecccsn.. mindegy
Lényeg a lényeg...
Én egy hülye véletlen folytán a hazai szektorban ültem későn értem ki meg miegymás...
mindegy nem lényeg..de az ember ha paranoiás ha nem ott kijön na mindegy
lényeg az hogy emberek a zsidózást a mocskolódást a cerekedést a botrányt a balhét teljesen normális dölognak tartják.. Érrdekes én nem tartom annak.. Nagyon nem.. Nem mintha zavarna max megtapsolom de nem zavar ha zsidóznak mivel hogy nem vagyok az de ennek ellenére nagyon is sértő..
de egybne igaza volt a gyereknek.. Hogy nem vagyunk sokan..Ezt énny.. De ettől még nem vagyun ksenkik büdös zsidók mocskos gecik szar MTK sok és nem muszály 46 an egyre menni mert dicsőség egy MTK s megverése... Érdekes én ebben nem látok semi jót. nem vettem még eddig részt verekedésbn és nem is zsándékszom.. Szeretem a fejemet deformáltan már kevésbé szeretnémm....
Drapielvevés meg mindenről nem is beszélve hogy mekkora hősök voltak...Éljen télleg fasza gyerekek... na mindegy.
Akkor itt a kzdeményezés... Újjáalakulunk!!!!
Nemsokára megkezdődik a szervezés is. egy olyan csoportra aki minden a fent leírtaknak ellene van!!! Még nem tom hogy de ha kell csak egypáran de azt hiszam nagyon lelkesen újrakezdjük és tiltakozunk harcolunk az olyan emberekkel akik a foci szépségét mert a magyar focinak is van szépsége nagyn is sok aljas undorító eszközökkel el akarják rontani...
Hajrá MTK!!!
Vlaszij, Balázs