Törölt nick Creative Commons License 2002.09.05 0 0 3177
aptya,

én most azok mellett és védelmében irok, akikkel személyesen is találkoztam innen a forumból, illetve akikkel vagy néhány száz cserét csináltam.

van a forumnak egy olyan köre akik egymással cseréltek, cserélnek, és talán cserélni fognak.

mi magyar pórnép lévén nem tudunk, és jópáran nem is akarunk kiadni 4 ezer forintot csak azért, hogy...

elhiszem hogy nagy a túlkinálat cd irás ügyben, és mindenki szeretne ebből legalább annyit behozni hogy az iroja ára visszajöjjön, de szubjektive érsekdora kolléganőm idevágó passzusai jutnak eszembe.

szerintem ha most Bat felajánlaná mindenkinek akit érdekel, hogy viszonylag alacsony áron / 800 per db/ átkoppintja a lemezt, máris megfujja A te bizniszedet, és akkor nemhogy 4000 de egy fia fillér nem fog csurogni.

az pedig hogy külföldön mi mennyi minket nem érdekel mert nem annyit keresünk. majd ha annyit keresnénk / azaz 500 ezret a rosszabbika, 800 ezret meg a jobb bika/ akkor megszánnánk minden olyan pernahajdert aki a cure egyetlen koncertjéből akarja nyugdijas éveit biztosítani.

Előzmény: Endre postája (3175)