e_dora Creative Commons License 2002.09.05 0 0 3158
cure0731: még csak annyit, hogy ha nem megfizethető a cucc, valszeg 1-2 ember veszi meg, és lemásoljuk. Ezen nem sok hasznod van. Kicsit korrektebbül és kevesebbért, gondolkodás nélkül megvenném én is és sokan, pedig én sem rajongó sem követő :) nem vagyok. Ez igy kicsit kényszer, ha Elvakult Hivo lennék és egyben volna is ennyim, akkor kiszolgáltatott lennék az ajánlatnak. De köztünk elég kevesekre illik mindkét állitás. De komolyan, azt hitted, hogy rajtunk fogsz meggazdagodni? Az évszázad üzlete? :) Sem te, sem mi nem vagyunk hülyék..

Ha pedig egyszeruen te magasabb oradijhoz vagy szokva (jol keresel, drága az időd stb), akkor ne vágj olyasmibe, amit nem lehet eladni. Senki nem fog drágább hamburgert venni, mert 2diplomás ember csinálja. Én is meg tudok itt szerezni lemezeket stb olcsón, és kereshetnék darabján ezret, de annyiért nekem nem éri meg a postáig elmászni. Ezért inkább elmegyek ingyen, és nem használom ki a barátaimat. És ne vedd támadásnak, én csak megpróbálom világitani a helyzetet, és az is lehet, hogy rosszul látom.