tetszik tudni kedves emma, itt arról lehet szó, hogy a VII. kerület nagyon szürke, zárt, unalmas, és zsúfolt, ennél fogva sok netező menekül a vaskalaposság elől, mint én is. pl. az erzsébetvárosi televízióban szombatonként már képtelen voltam megnézni az önkormányzati ülésekről a műsort, azt a sok korrupt, hazudós politikust, akik sose arról beszélnek ami van. különben most ebédeltem a bronzkutyázval szemben lévő kifőzdében sertésszeletet Budapest módra, és mint mindig, nagyon finom volt. a dob utcában jártam iskolába, meg nagyon szemetesek az utcák, és amikor épült a kultúrház, pontosan 1981-ben, akkor sok macska volt ott, és kidobtam oda a macskánkat, mert nem kellett, és e miatt lelkiismeretfurdallásom van, és igazán nem akarom szétoffolni a topikot, de nagyon érdekelne, hogy vajon a szabót újra megválasztják-e polgármesternek, de csak teoretikusan, mert szarok rá, hogy a diletáns bakonyi karola vezeti-e a kerületet, vagy a tisztességes faragó (akit persze, mint tetszik emlékezni rá ki is fúrtak, mert tisztességes volt), de igazán nem értem, hogy ki offol itt, és miért számít offolásnak, ha viccel egy VII. kerületi, és ebbe a bűztengerbe, trágyadombba belehumorizál egy eiffel tornyot, meg ilyesmit?
különben tetszik tudni mesélni valami friss VII. kerületi hírt, érdekességet? mert mint kerületi lakos, én megtettem mindent, elmondtam, hogy jó volt a sertésszelet budapest módra, és hétfőn van új étlap, szerdán és csütörtökön, ez is fontos lehet. ja, és a szövetség utcába a degeszbe ne tessék menni, nagyon lepusztult, keveset adnak újabban és drága. a bronzkutyával szembeni kifőzde viszont csak 3-ig van nyitva, szóval akkor marad a degesz, vagy tetszik tudni valami jobb megoldást, hogy 500 forint alatt hol lehet faszán megebédelni errefelé? tényleg, és nem tetszik tudni, hogy most mi van az otthon áruház melletti üzletközponttal, miért nem nyitották meg már több mint egy éve? ja, és a parkoló üzemel már az osváth utcában?
különben ez az egész VII. kerület egy nagy off.