Tamás Creative Commons License 2002.09.04 0 0 78
Kedves bad100!

Vegyük sorjában...

Juszt-féle műsorokat nem nagyon szoktam látni, általában nem vagyok mg otthon olyankor, úgyhogy nem tudom... tényleg ilyesmit mondott valaki? Nohát, meg sem vagyok lepve.

Körülnézek én a baloldalon is, ha kívánod, az is tele van hülyével. :-))) De ettől még Szájer kijelentése nem lesz kevésbé hülyeség, és nem változtat véleményemen.

Újhelyinek miért nem sikerül már? Mit tudom én, miért, oda jár? Jé. Pedig szoktam tudni arról, ha "prominens" személyek :-) okulnak az intézményben. Lehet hogy azért, mert még nem csinálta végig? Millió és egy oka lehet. Csak Neked, utána fogok nézni.

én úgy tudom van ez a 10 év-es szabály, ami alatt be kell fejezni az egyetemet, vele akko' most mi lesz?

Hát az valahogy úgy néz ki, hogy 5+3(+3), így tizenegy, ami aztán még bővülhet, elég képlékenyek a szabályok. Meg nem mindegy mire gondolunk, az elvégzésre, vagy az abszoutórium megszerzésére, mert az nem ugyanaz...

a jogi egyetem pont az a hely, amihez aztán ápszolúte semmennyi ész nem kell, csak fenék és fenék....

amikor meg már ész is kellene hozzá, akkor már kézben a diploma....

Nagyon is igazad van, annyi kiegészítést tennék, hogy a fenék hasznos kiegészítő lehet, de azért anélkül is sikerülhet.
És pont a Szájer esetében úgy gondoltam, hogy aktuális a második mondat már jó ideje, ezért lepődtem meg ezeken a borzalmasan alacsony szintű megjegyzésein.

Előzmény: bad100 (72)