Törölt nick Creative Commons License 2002.09.04 0 0 1580
Szia Szemdoki, SZem!
Mivel most eléggé mindenem ekörül mozog (attól van ilyen szómenésem is), remélem, hogy megértettem, amit mondtak nekem (sedrének sedre vagyok, de legalább nem szőke).
Egyet tudok elképzelni, de nem tudom így van-e: a mostani felmérő, előzetes vizsgálaton felhomályosítanak az esetleges műtét előtti hosszabb nem hordási klauzuláról. Így a mostani vizsgálathoz esetleg tényleg elég az egy, két hét, de műtét előtt több kell (ahogy SZem írta az okokat, az tök logikus)
Bár kétségtelen, hogy félreértésekre adhat alkalmat, na, meg biztos van olyan, aki rögtön az előzetes vizsgálat után szeretné a műtétet is letudni.
Az Optimumnak ez az egy hét szerepel a honlapján is + még telefonon is rákérdeztem, hogy miért-e különbség a többiekhez képest(akkor mondták, hogy modern gép, meg meglátják, hogy van-e nyoma, stb.) Ki is copyztam a lasik.hu / felkészülés oldalról
=============================
"Hogyan készüljön a vizsgálatra?
A vizsgálat fájdalommentes, másfél-két órát vesz igénybe
Ha kemény kontaktlencsét visel, azt az egyeztetett időpont előtt egy hétig ne használja
Amennyiben lágy lencséje van, a vizsgálat előtt három napig ne viselje;"
=================================
A Focustól egy telesales-es hölgy talált meg, és mindenáron időpontot akart velem egyeztetni. Azzal hessegettem el, hogy nem tudom, mikor tudom újra két hétig letenni a lencsémet. Erre kedvesen elcsicseregte, hogy milyen lencsém van, mert a lágyat elég előző nap, a keményet két nappal előtte letenni. Megpróbáltam bekeríteni, és kikérdezni őt is a különbség okáról, de hajthatatlan maradt.
Mivel a Focusnak azért nem rossz a híre, csak arra tudok gondolni, hogy jó(?) kereskedőként igyekeztt az én szájam íze szerint változtatni a terméke tulajdonságait, ami nem túl szerencsés. Ha ez így van, akkora Focusmed alighanem többet veszít vele (mármint a hölggyel), mint nyer azokkal, akiket a hölgy beszervezett fals infók alapján.
(Focus honlapját most ellenőriztem, és mea culpa: ott HÁROM HÉT Szerepel a kemény lencséhez, de erre a telefonon elhangzott két napra a vizsgálat előtt akkor is megesküszöm, bár nincs rá más bizonyíték, csak az én szavam!)
Köszönöm a válaszokat, maradok továbbra is szómenésben,
Drobek
Előzmény: szemdoktor (1579)