Andy Capp Creative Commons License 2002.09.04 0 0 22
Zsuzsa nem bántott téged.
Zsuzsa olwtarsnowel rendkiwul regi a wiszonyunk (pl. eccer meg azt is bewallottam neki, hogy a Zsuzsa a legszebben suttoghato magyar noi new:), tobbszor folytattunk diszkussziot a naci orwosok temakoreben:), es szinte csak ketten tartottuk botranyosnak a bordelyhazak legalizaciolyanak szandekat; a balos olwtarsak ui. a "minden no kurwa!" munkahipotezissel eltek inkabb. Az uzenetem nagyobbik resze eme wiwodasos wiszonyunkra wonatkozott; ezekhez nem sok szurasod lehet, mert nem ugy nezel ki, mintha egyaltaban Zsuzsa olwtarsno secunder nicklye lehetnel:))) Kar wolt hat orrocskad beleutni tarsalgasunkba -- plane, hogye olwtarsnonk kimondottan amazon lelkuletu, tehat, ha walami balya wan welem, akkor pillanatok alatt felyemet weszi -- mint szokta egyebirant:)

A lyobb-bal iranytewesztes meg ugy tunik tipikus a balkanon (szerintem Csernobil okan:), de egy idegen ferfi olwtarsat waloszinuleg lenyegesen durwabban -- like "Lyobboldali a radai rosseb, meg te, baromarcu!" -- utasitottam wolna reconsiderationra:)))), szowal kimondottan udwarias woltam:)))

egyszerre leszek bölcsész és kisdobos
Na most en titkoltam wolna, de ha mar igy elohoztad...:)

Előzmény: hamariberkenye (19)