hu, ti aztan belehuztatok... es meg Zolinak az a kedves teoriaja is megdölni latszik, hogy a hozzaszolasaim megbenitjak a forumot:)
Szoval... Vica, ne haragudj, vicces leb...-nal szantam, ami mar csak egy kedves irgumburgum. Költözes vegrehajtva, kurva szep helyen lakom, erdö, dombok, folyo mellett. Szoba kicsi, erkely nagy es (Vica!!!) 5 percre lovagolni is lehet! Elsö sztori (öregotthonban lakom): zuhanyoztam, es ott logott mellettem valami zsinor, meghuztam, azt hittem, a villany, nem törtent semmi , el is felejtettem. 5 perc mulva berontott 2 igen helyes aolonö - ez a jelzözsinor az öregeknek, ha infarktus vagy nyakkitöres forog fent. En ott egy szal f...-ban, apolok ledöbbenve, a kiskoru tagok miatt nem folytatom, mi volt aztan. (valami hasonlo, mint amikor Zolival AKKOR van, éeeertitek?! Sajnos, csak a sztori elmeselt fele igaz, a sejtetett megmarad a fikcio keretei között...)
A Nadi az Nándi. Cibinek egy csomo dolgot kell megköszönjek, bearanyozta a napom: a cimlistat, a sikerkivanast, hogy tetszett neki a taborötletem meg a felhasznalonevem. (Bar itt is voltak bonyodalmak, nem minden nyugati gep ismeri az ekezetes betüket ,az elöbb mar kisebb szakertö-tím gyült körem itt a netcafeban, mire egy ú-t produkalni tudtunk a bejelentkezeshez...) Viszont a nagy megköszönesek utan jön a feketeleves: kurvara nem emlekszem, milyen verset igertem neked (bocs...) Csak nem ittam eppen?! (Soha nem szoktam...) Vilagosits fel!!!
Nandi, vigyazz Horvath Orsival, eletveszelyes:)
Feco, örülök, hogy tetszik, ahogy buszon alszom! 14.-en is eme kepesssegem fogom tökelesiteni- alibi a koncertröl valo tavolmaraadasra:)))
Szombaton mas is hozzaszolhatna a jövö tabor ötleteihez.
A taborlakoknak meg azt üzenem, hogy oriasi csalodast okoznak, ha ennyi szürödött le nekik, hogy kolompoltunk... Komolyan szomoru vagyok. A tabor egyik fö celja mindig is az volt, hogy megmutassuk, mi masfajta "felnöttek" vagyunk, es letezik mas kommunikacio is a generaciok között, mint az iskolaban es otthon megszokott hivatalos... Ha ezzel kudarcot vallottunk iden, nekünk is el kellene gondolkodni, mit csinaltunk rosszul, mit kene jobban, maskent. Pedig en az elöadas utan azt hittem, megtörtent az attöres, közelebb kerültünk egymashoz. De ezekre a dolgokra igazan a taborosoknak maguknak kellene reagallniuk, a forum mindenkie ,gyertek batran, Nandi mellett dijkent en felajanlom a jövö evi föszerepet is az elsö jelentkezönek:))) Na jo, ez vicc volt, mert igy a vegen tenyleg nem jön senki... Üdv, Jonaspeti