cibkat Creative Commons License 2002.09.03 0 0 58
Sziasztok! Kocsisék bandája (ezek lennénk mi?) nem tünt el. Na jó, részemröl el voltam utazva egy kicsit. Egyébként folyamatosan olvasom a hozzászólásokat, ha tehetem, de nem egyszerü feladat egy még próbacipőben járó Vodafone NEttel. Mire írnám a hozzászólást rendszerint beagyja a kulcsot.
Peti! Sok sikert az új kezdethez. (nem irigyellek!). Nekem a te tábortéma ötleted tetszik. Sött nagyon (különösen a tánc-zene része, meg persze a ruhák - mire Zsuzsi annyi népviseleti hacukát megvarr...). A tábori címlista utolsó információim szerint elakadt valahol Pista és Zsuzsi között. De megkapod. És ugye nem felejtetted el, hogy nekem is igértél verset!? :)
Feco! Igyekszünk megjelenni a koncerten, bár az már suli (=buli) idő, tehát még ennél is széttebbre széled mindenki.
Zoli! Hatvanban fel-alá rohangálnak a tűzoltók, valami hétvégi előkészületről susmorogvs. És folyamatosan locsolják a könyvtár tetejét.
Mióta van ez a forum oldal, sokkal vidámabban telnek a napjaim. (Kiérdemled azt a koronát Nándi!) Csak így tovább! Cz. Kata