Törölt nick Creative Commons License 2002.09.02 0 0 310
Szia Anticato...

OFF - szerintem...

...mondtad, mondtad, de valahogy nem áll minden össze... ráadásul valahogy offtopic íze is lett épp emiatt...

De hogy válaszoljak, ha nem is nekem címezted: igen, védelmezem azt, amit jónak tartok a magam világából, s ezt is fogom tenni :-))) Fel fogok lépni az áltudományok, a vallási túlkapások, az emberi hülyeség ellen, mert ezeket fontosnak tartom. Nem fogadom el, hogy képmutató lennék, mert elég távol áll tőlem. Ha nem így lenne, nem azt írnám le, amit idézgettél, s most kibúvókat keresgélnék, de nem teszem, mert minden idézett (és nem-idézett) mondatomat vállani tudom bármilyen fórum előtt... no nézzük is konkrétabban:

"hogy emberi agy, aminek a működése az emberi tudat".

Tévedtem volna ebben? Rá tudnál mutatni konkrétan?

"Nincs lelkiismeret csak félelem a felelősségrevonástól"

Ilyet én nem írtam, s nem is tennék ilyet, mert ez szerintem badarság... ami persze nem zárja ki, hogy én is leírjak badarságokat, de ezt nem :-)))

Amit a 2-ben soroltál, azokat is írjam le bővebben, vagy visszaolvasod? ...csak azt kére, hogy ne így tömören, hanem tételesen írj véleményt, mert így csak kigondolni lehet a te véleményedet... azt meg ugye lehet sokféleképp :-)))

...s a végére a kérdésem: mi köze mindennek a topic kérdéséhez?

Előzmény: Anticato (308)