Törölt nick Creative Commons License 2002.09.02 0 0 1565
Megint sziasztok!
most értem a végére a forumolvasásnak (2000. nyarától) Bocs, hogy ajtóstul rontottam a házba: tényleg majd` minden rajtavan, ami a témában felmerülhet.
Viszont szívesen venném, ha még azt elmesélnétek, hogyan éltétek túl a műtét utáni 2-3 hetet? Szabadsággal? Betegácsiban? hogy tolerálta a munkahelyetek? Nekem ennyi szabadon felhasználható szabim nincs, és kétlem, hogy benyelnék tőlem a cégnél, hogy pl. 3 hétig (vagy még tovább)itthon dekkolok. (lehet privát válaszként is)
Ahogy írtam, meggyőztetek a PRK-ról (inkább a fájdalom most, mint a vakság egy autóbaleset után. Mivel 28 éve hordok szemüveget, én egy -1-es szemüveggel is boldog lennék (az már nem az a szódásüveg, amit most kéne hordanom, ha nem lencséznék) De: lehet-e PRK után pl. lencsét hordani, ha nem sikerül tökéletesre a műtét?
Még ennyi hozzászólás (cca 1600) után is szívesen venném, ha írnának azok, akiknek -6 és -8 közötti dioptriával műtötték a szemét, akár lasikkal, akár prk-val, akár opticnál, akár optimumnál...Köszi! Drobek