pernahajder
2002.09.02
|
|
0 0
8
|
"Minden magára valamit is adó napilapnál dolgoztam már. Most a Klubrádió mellett a Népszavánál, remélem még jó sokáig. Voltam már bérmikulás, és tudósítottam mindenféle parlamenti eseményről. Lelepleztem minisztereket és államtitkárokat, és írtam a mátyásföldi kultúrházban tartott szextáncversenyről. Fogtam kezet hivatalban lévő amerikai elnökkel (ez itt a dicsekvés helye) és aludtam el két pogácsa felett sajtótájékoztatón. Vettem gyerekkereskedőtől kisbabát és sokat foglalkoztam Wallenberg sorsával. Írtam vendéglő- és kocsmakritikákat Nagy Levin néven. Vitt el rendőr, beidéztek tanúnak, hallgatták már le a telefonomat és előfordult én is kifüleltem mások magánbeszélgetéseit. De ezek tulajdonképpen nem olyan fontosak. Mert a lényeg az, hogy el tudom-e találni, mi az, ami érdekelheti a közönséget, az olvasót, a hallgatót. Hát ezt próbálom meg itt is. Reggelente 7 és 9 között kiderül, milyen sikerrel."
Vagyis egy 0. Sok helyről kirúgták már, a Népszavánál megragadt. Asszem a Pest Megyei Mírlapnál mutációsként kezdte, de ott nem sok sót evett meg, hamar elzavarták nem sokkal a rencerváltás előtt. Tehetségtelennek tartották. Az is.
|
|