Zsoldos Creative Commons License 2002.09.02 0 0 57
Tündike!
Látom vagy egy kis utolsó-szó-mániád, de sebaj. Kezd a stílusod finomodni, de azért nem akarlak válasz nélkül, kétségek között hagyni.

"Elrontottál egy szép játékot."
Ha már úgyis elrontottuk...

"Ez is jó taktika először szidsz valakit aztán őt hívod szövetségesnek"
Hívta szövetségesnek a rosseb. Szidta a rosseb. Véleményt mondtam a topikjáról (hát igen, ez a nyilvános fórum hátránya), amit az "intelligens" olvasói nem bírtak elviselni.

"Az anyázást egyébként nem én kezdtem"
Vajh, ki kezdte az anyázást? Segítek:
"az anyad aki nem volt egészen tiszta, hogy bírt téged elviselni." Jééé, csak nem te, intelligenském?

"Egyébként iróniára hivatkozol, nem lehet hogy én is ironizáltam ? "
Amire én "hivatkoztam", az nem a te iróniád volt. Ha mégis ezt hiszed, akkor sajnos nem tudod mi az.

"áruld már el ha visszavonultál honnan ez a válasz. Mégiscsak benéztél... "
Nem várom, hogy kívülről fújd, amit írok, csak legalább nem magyarázd félre. Ezt írtam: "Én már nem terveztem [ti:hogy írok ebbe a topikba], bár egy irigylésre méltóan intelligens köntösbe csavart lebunkózással még vissza lehet csábítani ide. :)" Ez pedig megtörtént a részedről.

Hát ez van, így jártál...
Ok, felírtalak a lista végére, hogy megnyugodj. Ha segítségre szorulnék, majd sorszám szerint szólítalak.

Krónikás! Korábbi ajánlatom továbbra is áll, bár ha csak az enyéimet moderáltatom ki, elég hülyén fognak kinézni a semmibe kiáltott rajongói anyázások és lebunkózások.

Előzmény: tavasztündérke2 (56)