circum Creative Commons License 2002.09.01 0 0 1457
Kedves mindenki!

Átvettük kis családommal (feleségemmel) a szép, új, sarki fény Alizé 1.4 16V kocsinkat a múlt hét elején.

Eddigi tapasztalatok: nagyon kellemes kis autó, de szokni kellett a fékeket (nagyon magasan fognak, ha egy kicsit elöl van az ülés, akkor fárasztó a fékezés, mert erővel kell tartani a lábamat, hogy rá ne essen). Meghajtani természetesen még nem mertem (kb. 400 km-nél tartok). A fogyasztástól félek, mert már az utolsó kis fehérnél van a mutató, úgyhogy hogy fog ebből 6-7 liter kijönni...?

Fóton vettük a kocsit, és nagyjából minden rendben volt. Alkudni az átvételi pénzből tudtuk a saját díjukat (50k). Mivel olyan kocsit vettünk, ami ott volt a raktárban, 1 hétre ígérték, és nagyjából be is tartották (1-2 napot csúsztak). A kerekeket nem engedték le. :) Tisztelt Renault Békési megfigyelő, a KERÉKNYOMÁST TESSÉK ELLENŐRIZNI! :-))

Ami rossz hír, és közérdekű: a 3. napon ellopták mind a 4 dísztárcsát! Azóta, ahogy nézegetem az utakat, elég sok rönyót, azon belül thaliát is látok dísztárcsa nélkül, ezek szerint elég kelendő cikk... Szóval, tessék vigyázni, aki tud vigyázni! És nem megvenni utcáról/bontóból, én sem teszem. A fórumon valakinek lopás, feltörés tapasztalata nincs?

Hát, egyelőre ennyit. Majd az első tankolás után jelentkezem.

ESF: boldogan üdvözlünk körünkben! :-)