Óhh bazz tudtam én hogy el van cseszve a gépen registry beállításai a modemes tweak programok által de álmomban sem gondoltam hogy ekkora hatásuk lesz. Szóval eddig egy keret maximalizálás fogta vissza a forgalmat de brutálisan. Eddig csak nagy ritkán jött fix 30k-val a cucc, inkább csak 8-15 max 20k között ingadozott, most megtweakeltem de már LAN-ra, és stabil 30k. Áhhh de az én saram, mert eddig úgy voltam vele majd ráér holnap. Így most közel 2-3x-ra gyorsult a letöltésem. :) Shabba hogy lehet ennyire lamer? Áhhh, ez így utólag már fáj. :D
Egyébként tényleg full szinron a rendszer, ADSL-el ellentétben nem sok hatása van a feltöltésnek a letöltéshez.
Egy újabb DU Meter-es StoWatch Test:
1 perc alatt
Total Data Transfer 1.65Mb(Down) 12.60Mb(Up)
Maximum Transfer Rate 45.4kB/sec 244,4kB/sec
Avarage Transer rate 28,1kB/sec 218,6kB/sec
A feltöltés limitje szerintem továbbra sincs limitálva márpedig nagy valószínűséggel nem tölt fel senki. Ez alapján azt lehet valószínűsíteni hogy egy 2Mbps-es bérelt vonalon lóg jelenleg a pár tíz user aki aktív, nem az egész micro sávszél van megvéve. Persze minél több user lesz és arányosan minél több sávszélt vesznek a terhelés is arányosabban oszlik szét ezért egyre stabilabb lehet a speed. Azért így is viszi, igaz most hajnali 4. :) Majd holnap is teszek egy tesztet napközben ha a LaserBit is úgy akarja.