shabbarulez Creative Commons License 2002.08.30 0 0 514
Nagyon zűrös a mi lézerünk a házon ma is egész nap ezt basztatták. Délben mikor felkeltem net sehol, lett 5-re aztán 8-kor megint kijött a LaserBit és most mentek el 11-kor. Remélem véglegesen megoldották. Bár furcsa, mintha valami felturbózást csináltak volna, ami nekem nem érthető, én úgy tudtam a mi tetőnkön 400-as lézer, van itt meg arról volt szó hogy a néveleges 150-es "Overclockolták" meg úgy hogy vigye a 200 métert. Áki poénkodott egyszer menjek fel a tetőre este tök poén a lézer, ami nekem furcsának tünt mert infra tartományt használ, de ennek ellenére láthatóan van "lézercsík". :) Azért poén lesz felmenni egy tizesre, ha kiépül az egész ltp egyszer, és letekinteni egy infrás szemüvegben, látni a "pókhálók" ahogy a lézernyalábok futnak. :) Remélem egyszer eljutnak idáig és megnézhetem.

Jah Ge.eF, a lézert úgy telepítik a tetőre - legalábbis nállunk így van - hogy elvittek PVC-t és leterítették, arra raktak betonlapokat és ebbe fúrták bele a lézer lábait. Aztán lehet hogy ez csak a 400-as lézer miatt van, tudtommal annak van lábas megoldása, a piko-t(150-es) egy teleszkópos karra kell rögzíteni.