Ati73 Creative Commons License 2002.08.30 0 0 209
Még utoljára én is hozzászólok az óvoda eladásához, és aztán igérem bármit is írtok hanyagolom a témát! :))
"Polgármester nem adhat el önkormányzati tulajdont, csak önkormányzati testület, többségi döntéssel."
Ebben teljesen igazad van, de Bp. VII. Kerület Erzsébetváros Önkormányzatának Képviselő-testülete, amely 28 tagú, így néz ki:
MSZP:11
SZDSZ:6
Fidesz:3
Fidesz-MDF:1
MDF:1
FKgP:1
MIÉP:2
Munkáspárt:1
Együtt Erzsébetvárosért Egyesület:1
és Galbavy Ottó aki szerintem független jelölt, bár ebben nem vagyok biztos!

Szerintem ez a "csapat" bármikor, bármilyen kérdésben tudna többségi döntést hozni!

A második állításod, mely szerint ez necces volt, megintcsak azt kell mondanom, hogy teljesen igazad van! Biztosan volt beintés jellege (nem is kicsi), de ebben a kérdésben egyet kell, hogy értsek velük, ill az előző kormánnyal! Azóta sem tudtak semmi olyat mondani, amivel egyetértenék! Asszem ezzel ki is nyílvánítottam politikai hovatartozásomat, ezzel együtt sem tartom korrekt embernek Polgármesterünket! Ezért is örülök, hogy nem Ő a Polgármester jelölt!
Tudom, hogy ebben a topicban a politika nem főtéma! Sőt! Egyáltalán nem kedvelt téma, ezért a továbbiakban a politikai megnyílvánulásokat is mellőzöm ezen topikban!
Mindenkitől elnézést kérek, akit esetleg ez a hozzászólás zavart volna! Ha igénylitek töröltetem egy modival!

Előzmény: Goldman Emma (201)