Törölt nick Creative Commons License 2002.08.30 0 0 90
VÉÉÉÉÉGGGGREEEEE!!!

(Nem annak örülök, hogy szopattak téged a parkolósok)

Valaki megértte (vagy rájött magától), hogy mit írkálok már egy ideje itt. A parkolási díj be nem fizetését szerintem hitelt érdemlően bizonyítani senki nem tudja, mert ehhez kéne:

- hitelesített dátumozású és órájú fényképezőgép (mondjuk ilyet biztos lehet csinálni, de azt is át lehet állítani menüből)
- olyan ügyes parkolóőr, aki ezt használni is tudja
- úgy képes fényképet csinálni, hogy:
* bizonyíthatóan nincs restaurálva (ez a leggyengébb, de azért beírtam)
* egész műszerfal látszik a képen ÉS rendszám ÉS környék
* ráadásul el sem bassza a fotózást, pl. nappal szemben nem csinál képet (én próbálkoztam egy időben, el kell lőni néhány képet ahhoz, hogy jól látszódjon egy autó)

Az a non plusz ultra, ha kiteszek egy papírfecnit az ablakba. Na azt próbálja meg úgy lefényképezni, hogy teljesüljenek a fentiek, (rendszám+környék+egész műszerfal+dátumozás stb.) ÉS az is látszódjon, hogy az nem egy érvényes parkolójegy.

Egyetlen valamire való módszert tudok, nem túl bonyolult, de inkább nem írom ide, hátha olvassa valaki, akinek nem kéne.

Ja, az kapja be.

Azért is 1500% -ig kéne tudnia bizonyítania a parkolási társulásnak a vétkességemet, mert ugyebár elemi érdeke, hogy rajtam büntetést verjen be. (Koncesszióba adják fix összegért az önkormányzatok, a többi a parkolócég baja/pénze).

Nem vagyok egy rebellis típus, de a belvárosi parkolódíjat gyűlölöm (habár kevésszer akadok össze vele).

Zordon!

"hozzájárulásomat adtam autóm rendszámmal együttes fényképezéséhez"
Ez biztos nem áll meg. Gondold el, akkkor b@szhatnák a traffipaxot.

Előzmény: zordon_ (89)