Törölt nick Creative Commons License 2002.08.30 0 0 284
Kedves frati!

Nem akarlak bántani, semmi ilyen indíttatásom nem szok lenni... sajnálok viszon minden olyan embert - igen, sokan vannak :-( -, aki tévhitekben él... túl erősen empátiás alkat vagyok, emellett nyílt is és szókimondó... no és nem vagyok hívő, sőt erősen és tudatosan szkeptikus beállítottságú vagyok, s nem hallgatok arról sem, hogy a hitet általában alapvetően hibás dolognak tartom, lévén hiányzik belőle a tényszerűség... azért járok ide, hogy elmondjam a magam álláspontját, hogy aki tévelyeg, lásson mást is, választhasson... nem akarok úgy téríteni, mint a keresztények, de nem is hallgatok a magam nézeteiről, hanem terjesztem azokat... élőben is, és itt a fórumon ezzel az anonim nick-kel...

...tudod a Te testen kívüliség élményed nem tudom honnan származik, de hogy nem valóság, annak jó esélyei vannak... s ki ne próbáld, amit a fejről meg testenkívülésgről írtam!!!

OFF

Lányod van? Nekem is, kettő :-))) Küldöm ezt neki, de ha női személy lennél, akkor Neked is, mondjuk engeszttelésül a hozzászólásaimért:

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Előzmény: frati (282)