Bölény
2002.08.30
|
|
0 0
184
|
Hali topiklakók, különös tisztelettel Emma!
Tősgyökeres hétkeri vónék, a Péterfy (egy ef ypszilon!) kórházban születtem, az Akácfa 37/39-ben éltem 13 évet, közben az Akácfa 32-be jártam óvodába, a Kertész 30-ba általánosba (kis kitérővel a Lenin krt. 32-be), aztán átköltöztünk a Péterfybe, majd 4 gyönyörű évem volt a Barcsay 5-ben. Szüleim azóta is a Péterfyben laknak, de én már csak félévente járok haza. Csikágónak csikágó, de a házunkat még a gengszterváltás előtti utolsó IKVs nekibuzdulásban felújították, a környéken lószerszámkészítőtől kezdve minden megtalálható, tömegközlekedési szempontból az egyik legjobb hely a városban, de gyalog sincs messze a központtól, szóval kúl. Azért a közbiztonság se annyira rossz, a házunkban tizenhét év alatt asszem két betörés volt, hat év alatt is csak 1x nyomták fel a kocsimat (hehe, rábasztak, az aksira mentek, de éppen nem volt benne.. :-))) Éljen a hétker!
U.i.: Szabó polgmesterről sokat nem tudok, de azt mindenképpen a javára köll írni, hogy lett REJTŐ JENŐ utca, amit a fővárosnál nem bírtak elintézni. |
|