reg999!
Az emberek egyformaságára lelki szinten utaltam. Anyagi szinten természetesen adódnak eltérések, de a megítélés ezek alapján elég csúnya dolog. Engem mi alapján ítélnél meg? Csak az írásaim alapján? Mi van ha nem is ilyen vagyok? Ha ez csak egy álca?
"Néha az a "fizetség", hogy örülhetek mások örömének. (Ezt a szexre kivetítve elég könnyű belátni, hiszen remek "sport" orgazmust "okozni" a partnernek.)"
Sport? Érdekes gondolat! A mások örömének figyelemmel kísérése viszont dícséretes, sok szempontból.
"Már csak azt nem értem, hogy ha a test nélkülözhetetlen az élethez, miért kell azt bármilyen szempontból is megtagadni? Szerintem éppen annyira fontos, mint az ember bármely más összetevője, legyen az akár a misztikus lélek. Az ember együtt az, ami, testestül-lelkestül, darabjaira bontva csak... alkatrész."
Ez olyan hmmm...esküszöm néha majdnem belédszeretek! /ám ez egy másik topic (off)/
Csak annyit fűznék hozzá, hogy ha a testet alkatrészeire bontjuk nem működni. A lélek viszont ha kikerül a testből nem szünik meg létezni. Ez magánvélemény!!!
Hari