bookworm Creative Commons License 2002.08.29 0 0 696
kb 3 évvel ezelőtt (nemér, tessék beleszámolni, hogy 16 vagyok!) mutatta Bátyusom a DíPí c. elbeszélést a majomház c. kötetből, mert volt egy DiPi nevű ismerősöm.. és ott és akkor döntöttem úgy, hogy ez nekem tetszik...

hm, lehet, hogy nem is. nem.. kicsit régebben volt, olyan 4-5 éve, hogy Bátyustól kértem olvasnivalót, és a kezembe nyomta a Börleszket. Akkor elolvastam, tetszett, aztán elolvastam a Bajnokok Reggelijét, az nem tetszett, és úgy döntöttem, hogy Vonnegut egy olyan író, aki egyszer jót alkotott, aztán kész... és utána jött a DíPí-epizód, és akkor mégiscsak megtetszett... utána jött a Kékszakáll, a Mesterlövész, az Időomlás, Éj Anyánk, Titán szirénjei, Ötös számú vágóhíd, az egész Majomház és Hamvaskék sárkány kötet, Időomlás, Mr Rosewater, Dr. Kevorkian, Macskabölcső. Ez mind 3 hónapon belül. De a favorit továbbra is a Börleszk. És most, mikor megjelent, akkor a Virágvasárnap előlépett második helyre, és ennek örömére egész nyáron Vonnegut-újraolvasást tartottam... csak a börtöntölteléket és az utópia 14-et nem tudtam megszerezni :(( néztem könyvtárban, antikváriumban... antikvárban nincs nagyon, könyvtárakból meg ellopták.. de még nem tettem le róla.. a fentiekből is jónéhány kölcsönben volt, azokat is megszerzem. Juszt is..

különben az elebeszélései se semmik...

Előzmény: baby-lon (677)