Avass Creative Commons License 2002.08.29 0 0 5382
Már nem bírom tovább a hallgatást!!!

Sziazstok, megjöttem, kösz a halakat.
...nomármost, haladjunk szépen sorjában.

Willie: Most, hogy mondjátok, Nyerges nekem is beugrik a megyei bajnokságból, 8 méterről szokta hajigálni a trinyókat az öregfiúkban.

Utánpótlás téma: a "kedvencem". Végtelenül elkeserítőnek tartom, hogy egy ilyen nagy kosaras múlttal rendelkező városban nincs egy normális utánpótlás edző, aki a tehetségekből standard, első osztályra alkalmas játékost faragjon. Még az is lehet, hogy megtanítják ezeket a srácokat kosarazni, a bajt inkább a pszichés (egészségemre) felkészítés hiánya jelenti. Nekem van szerencsém személyesen, eléggé közelről ismerni az általatok is említett, utolsó saját nevelésű játékosaink nevelő edzőjét (OlajAzIsten tudja, kiről beszélek). Mióta nem Ő csinálja az utánpótlást (talán Szasza kivételével) nem volt használható szolnoki fiatal a csapat körül - és ez nem is fog megváltozni, amíg ilyen komolyan veszik nálunk az utánpótlást :-(((

Ja, kihagytátok a felsorolásból Romboló-Boldizsárt, aki ugyan olyan fakezű, hogy levet csavar a labdából, de akaratban és erőszakosságban nagyon ott van. Egy szelíd kérdés: vajon 10 nevelő edzőből hány lenne képes egy ilyen képességekkel "megáldott" játékosból élvonalbeli kosárlabdázót faragni? Igaz, hogy iparos, de mégiscsak ebből él már hosszú évek óta...

Szasz Bazsy! Gabci helyett, de csak az én nevemben válaszolok. Nem tudom, hogy megyek-e egyelőre azt sem igen tudnám megmondani, mire fogok ráérni a jövő héten. Egyébként Ő, mint mindenre "elfoglalt" diák, nagyobb eséllyel ott lesz, mint én, de azért majd igyekszem.

...most csak ennyi, úgy érzem még nem vagyok formában. :)

Előzmény: _sese_ (5373)