tavasztündérke2 Creative Commons License 2002.08.29 0 0 50
Szia Zsoldos !

Krónkiás nem szorul rá a védelemre, de mivel én nagyon de nagyon jó barátjának érzem magam muszáj ide írnom egy-két gondolatot.

Először is nem titok hogy más helyeken is megfordulok és látom hogy mennyire elszabadultak az indulatok .Néha még önkéntes nyelvőrként is működöm. Például ezt a szót hogy b.... meg nem volna szabad leírni. Ehelyett szoktam javasolni a "gyakorold vele a szaporodást" meg ilyeneket. Vették már egy pára a lapot.

Ennyit a stílusról. De pszichológai alapon : Mond kire haragszol és miért ? Biztos hogy nem krónikásra.

Én rendszeresen olvasom az az írásait és elárulom neked hogy egy időben szinte csak én olvastam az írásait. Mármost vannak ezek annyira jók hogy megossza másokkal is és persze hiúság is van a világon. Eleddig a terjesztés magán úton ment és ő kitalálta ezt a nagyüzemibb formát, és szólt nekünk hogy találhatjuk meg. Azt is elárulom hogy én vagyok a legnagyobb kritikusa és eddig tőlem nem sok dicséretet hallott. De az a különbség köztünk hogy én szeretetből és jóindulatúan kritizálom, te meg csak kiakarod kiabálni a dühödet valamerre.

Ismerem ezt az attitűdöt. Mivel szabad időmben "Teréz anyai" minőségben is fellépek, ha szükséged van valakire aki meghalgasson írhatsz nekem.

Egyébként ha úgy viselkednénk ahogy Te akkor egyszerűen azt írtam volna : "Te hülye kis PÖCS vedd le azt a mocskos mancsodat a Krónikásról, mert úgy szájba baszlak hogy lenyeled a fogsorod.Meg hogy az anyad aki nem volt egészen tiszta, hogy bírt téged elviselni."

Na de én egy uri nő vagyok !

Tündike

Előzmény: Zsoldos (46)