Olaj az Isten Creative Commons License 2002.08.29 0 0 5370
Ja, Rasid előtt le a kalappal!

Na de sese! Azt azért ki ne találjuk már, hogy Cica többet tud kosárlabdaügyileg mint Szasza, mert egyszerűen ez nem igaz. Zsoltit tényleg hagyjuk, különben is fiatal még.

Cica beállt szombaton, láttad mit játszott? Majd jött szasza, dobott egy triplát, és nem csinált hülyeségeket!(eladott labdÁK, buta faultok)! Cica dobott egy triplát-kimaradt, utána elesett, rá a román (lehet, hogy fault volt, nem tudom) de az akkor sem helyén való, hogy rögtön utána elkezd pörölni a bíróval...minősíthetetlen hangnemben, már ha a szájáról jól láttam leolvasni a mondandóját. Hát ki volnál Te? Érdekes, az olimpiai bronzérmes Vaisvilla nem dumált a bírókkal, pedig volt egy-két be nem fújt faultja.

Másik: Meccs után este stock: Szasza nyugodtan eltáncikál egy csajjal, cica hatalmas arccal pózol, biztos a fenomenális teljesítményétől dagadt a melle...Különben meg Szasza már bizonyított tavaly Kaposváron, de cicát sem akarom bántani, kapjon sok játéklehetőséget, legyen belőle nagy játékos, én szurkolok neki (is)

De ha már választani kell, akkor bizony Szaszára menne a voks.

Előzmény: Mol Szolnok Fun (5369)