Sziasztok DK tagok!
Juj de régen voltam már itt! Biztos van aki örül ennek van aki nem :)
Sese! Sajnos a Máté gyerek nem sajátnevelés, hanem bajai.
Tegnap én is voltam a MAFC elleni edzőmérkőzésen. Mivel a játékról és a játékosokról már mindent lehet tudni a megelőző írások nyomán, ezért itt csak a bíráskodásról írok. Teszem ezt azért, mert olyan bírói hibák voltak, amin már bosszankodni sem lehetett, csak nevetni.
Harsányi mellett valami no name vezette a mérkőzést. Harsányi eleinte még korrekt volt, de a társa olyan zavarban lehetett, hogy iszonyú baromságokat fújt:
1. A MAFC játékosa leszedte a saját lepattanoját az Olaj palánkja alatt, majd kilépett és elejtette a labdát. A legközelebbi Olaj játékos 1 méterre volt. Persze, hogy a MAFC jöhetett bedobással. A szolnoki játékosok is úgy nevettek, hogy nem is reklamáltak.
2. Pavlovics a 3 pontos vonalon dobáshoz készül, ez a jóképességű pedig azt mutatja, hogy kilépett. Összetévesztette a vonalakat... (ja azért még nem korrigált)
3. EZ VOLT A CSÚCS! Oldalvonalon szolnokiról kiment a labda, bedobással jön a MAFC. Itt jött a mi kedves Harsányi jv-nk önálló száma:
Kiment az oldalvonalhoz és szábályos módon bedobta a pályán álló MAFC játékosnak a labdát és intett, hogy mehet az óra. Ekkor odament Ciczás Lacika hozzá és megkérdezte, hogy megy e a játék, erre Harsányi a fejéhez kapott és visszaintette a bedobást. Az eredmény nyíltszíni röhögés a csarnokban.
Még jó, hogy edzőmeccs volt..............:)))