Szia acsd...
A statisztika nem az érvényességet próbálta igazolni, hanem az elavulást cáfolni. Nem?
Az elavulást nem cáfolja a statisztika, lévén a vallás és a hit a hívők 80-90%-ban, ha nem többen a más irányú ismeretek hiánya, illetve a neveléssel történő "elkötelezés" következménye. Igen, ezt állítom... nehéz egy hittől elválni, még ha kocahívők lesznek is egész életükben... lásd: A szellem szabadsága - vallásszabadság és A hit-ek, mint szellemi kábítószer témákban írott gondolatokat...
...éppen ennek megvilágítására beszélt volna Frati a testenkívüli élményekről - csakhogy beléfojtottad a szót
Nem erről beszélt volna, hanem egy olyan fikcióról, amit álmodik, kábítózik, beleéli magát, képzelődik, tök mindegy: ha valaki levágja a fejét azért, hogy átélje, azt elfogadom, hogy valóban hiszi, de addig sajnos hitetlen maradok még ennyire is... azután is, mert csak vérezni fog, de mesélni semmiről nem, "élménye" pedig tutira nem lesz... ha nem hiszed, járj utánna...
Ki mondta, hogy Istennek köze lenne az egyházakhoz????
...hehehe, ezt ne egy materialistától kérdezd,, hanem egy katolikustól, ajánlom satya-t, lépcsőmászót, de Korovioff is szóba jöhet, bár ő szerintem kocahívő a jobbak közül...
Az útszéli koldus nem alávalóbb, bizony még nálad sem!!
Bocsáss meg, de ez részedről egy felém irányuló alattomos és minősíthetetlen rágalom: én nem mondtam semmit a koldusról, csupán ajánlottam kérdezze meg, ő mit mond az egyenlősdiről!!! Nem tudod te megítélni, hogy mennyi együttérzés van bennem! ...mehecc a meakulpába...