dredd24 Creative Commons License 2002.08.28 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
A nyáron külföldön volt szerencsém kipróbálni az ejtőernyőzést, igaz "csak" tandemugrás formájában. Hatalmas élmény, fogalmam sem volt róla, hogy a szabadesés és utána a lebegés is ilyen érzés, egyszerűen fantasztikus, legalábbis nekem nagyon bejött. Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem, hátha valaki tud segíteni.
1. Szeretném elvinni a barátaimat is egy ilyen tandemugrásra Magyarországon. Néztem lehetőségeket a Neten, és érdekes módon itthon drágább mint külföldön (én Új-Zélandon próbáltam). Szóval az első kérdésem: tud-e valaki olyan lehetőségről, ahol olyan 15-20e forint körül lehetne tandemugrást csinálni. Úgy 4-5 emberről van szó egyenlőre. Amiket én láttam azok a lehetőségek 30e-nél kezdődnek és ezt drágának találom (ráadásul 2500 méterről én pedig 4000-ről szeretném a többieknek megmutatni, én is ebből a magasságból ugrottam).
2. A második. Elhatároztam, hogy megtanulom ezt a sportot, mert nagyon bejön. Valaki tud-e tanáccsal, saját tapasztalatokkal szolgálni ezzel kapcsolatban (hol érdemes, mennyiért, felszerelést mikor érdemes venni, hol, mit, mennyiért, stb). Minden hozázólást szívesen fogadok.
A legjobbakat mindenkinek
Dredd