motabu Creative Commons License 2002.08.28 0 0 topiknyitó
Sziasztok,
néha nagyon különös álmaim vannak, kerek, egész kis történetek. Biztosan veletek is van így néha. Ne habozzatok, osszátok meg velem! Az én mai álmom elég nyomasztó volt, de elsősorban igen különös. Íme:

Álmomban egy üzletben és a munkahelyemen is találkoztam kis régi, lányiskolai hallgatók képecskéivel. Nem tudtam, kik lehetnek ezek, és főleg az döbbentett meg, hogy mindenhol ugyanazt a pár arcot lehet látni, miért ugyanannak az osztálynak a képeit árulják mindenütt?

Volt egy egyházi, apácák vezette kis iskola a pusztában, ahol szellemi fogyatékos gyerekekkel foglalkoztak. A nácik brutális módon számolták fel az iskolát: két, egymástól kb. 100 méternyire fekvő vasúti sín között egy hatalmas fémtepsin megégették őket. Főleg lányok jártak ide, de fiúk is. Közben részletet lehetett látni egy dokumentumfilmből, ahol két 18 év körüli lány nyilatkozott, a túlélők. Nagyon szép lányok voltak, és az egyiknek a bátor ellenállása miatt anno hátraszögelték a kezét. Nagyon furán filmezték őket, mert kilátszott a mellük. Ennek a bátor lánynak gyönyörű nagy melle volt, és a kamera hosszan, sokáig mutatta, csak ez látszott a képen, ahogy sóhajt.
A gyerekek -- akik hirtelen már mind 18 év körüliek lettek -- megégetése alatt a két sínpáron vonatok közlekedtek. Az egyiken utazott egy férfi, egy svéd (?) diplomata újságíró, aki mikor Budapestre ért, a szállodájában név szerint kereste ezt a bátor lányt. A lány már ott volt, és figyelmeztette, hogy a recepciósnő följelenti az újságírót, mert a lányt körözték. Fölmentek a férfi szobájába, ahonnét minden holmiját elvitték már, ebből is lehetett tudni, hogy menekülniük kell, de ott volt egy csomó, több szatyorra való csoki, cukor meg süti, amit a szálloda a vendégeknek rendelkezésére bocsátott, ezt, mint a ffi. nem személyes holmiját, otthagyták. Ezeket bepakolták, és nekivágtak a városnak. A férfi közben azt mondta a lánynak, hogy hagyhatná, hogy a lány (ezt a szót használta) a kurvája legyen, de ő ezt becstelenségnek tartaná, és inkább költözzön a lány oda, ahová ő most megy. Ekkor már egy hegyes-völgyes, villákkal borított városrészben jártak...

itt éresztettek fel egy telefonnal.
Mit jelenthet vajon ez az álom?