Tiborc Creative Commons License 2002.08.28 0 0 357
Szeretem a humoros dolgokat.
Megvádolnak holmi IRL mocskolódó levélírással, és az ON után következik az önreklámozás:
” Ha már kedvenc, valamint egyetlen nickecskémet így feláldoztam a politika oltárán, azt hiszem, lassan ideje belehúznom a kampányolásba (+ az IRL ajánlószelvények gyűjtögetésébe).”
Vannak, akiknek mindent szabad?
Nem kértem a feláldozást, magánügy.
Kampányolni szabad, a kampányban mocskosan fellépő személy állításai ellen fellépni nem szabad hivatalosan?
Ha nem lennék indexes nick, saját nevemen adtam volna be azt a reklamációt.
Csak az a baj, hogy első rendszabálynak megtanultam, és tiszteletben tartom az anonimitást. Sok nicket ismerek személyesen is, van, akit egyoldalúan, van, akivel kölcsönös az ismertség.
Nem okozott eddig problémát, és nem mondható, hogy „fikanickek” nevei mögé bújva bárkit mocskoltam volna. Tiszteletben tartom asztaltársaim ez irányú óhajait, én nem nem szoktam polgári neveiket elárulni.
Aki VIP, az sem bújhat el az elöl, amit kapni fog, ezt már többször megvitatták asztaltársaim

Mivel asztaltársnőnk is azzal a nem titkolt szándékkal lépett be közénk:
” ideje belehúznom a kampányolásba (+ az IRL ajánlószelvények gyűjtögetésébe).”, számítson rá, hogy megkapja a kritikát, mint az általa ajánlott polgármester – jelölt is megkapta.
Olvasson egyébként szegfűt, és akkor talán megérti, mi nem tetszett az MSZP rágalmazó stílusából.
A mocskolódást ott találja, nem nálam.

Elolvasva az itt adott bemutatkozását, azt kell látnom, hogy tájékozatlan, és ekkor remélem, finoman fogalmaztam.
Írja: ”Az Aquincumi híd várhat, mert többe is kerül és fontosabb, hogy a 11-es és a 10-es útra legyen elég pénze és kedve a Főv. Önkorminak, + a full csatornázás. Ha csak erre a három dologra össze tudjuk koldulni a pénzt a közp. kormányzattól + a fővárostól, akkor máris többet tettünk Óbudáért, mmint Tarlós egész ténykedése alatt.”
Nyelvtanilag tisztában van ugye a „tettünk” idejével? Megint az ismerős szöveg, „12 éve nem történt semmi”
Korrektebb fogalmazás, hogy tennénk, ha ott lennénk.
Kénytelen vagyok pár percet a szkennelésre fordítani.
Idézet:
„2.2.p Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata adósságmentes, sőt komoly tartalékkal rendelkezik. Ez a tény a jelenlegi fővárosi viszonyok mellett jelentőséggel bír. Így, figyelembe véve az elmúlt évben elnyert, közel kétmilliárd forint értékű céltámogatást is, tervezem az infrastrukturális fejlesztések folytatását, fokozását. Mindenekelőtt a csatorna és az útépítésekre, valamint a parkosításra gondolok. Ezen munkálatok egész sorozatának megkezdéséről részletesen értesülhettek a legutóbb megjelent Óbuda újságból. Az infrastruktúra fejlesztésének két fajtájával is találkozhatnak majd. Az egyik városrendezési tervekhez kötődik, a másikat a közvetlen lakossági (önerős) igények fokozatos teljesítése jelenti. A nemrég kiharcolt 2,1 milliárd forint céltámogatás mellé, az utóbbi hetekben újabb 1,3 milliárdot nyertünk pályázaton. Így már egyedülálló lehetőség elé nézünk a következő két évben. A Belső-óbudai és békásmegyeri fejlesztések mellett például teljes Csillaghegyet és Rómait csatornázni tudjuk. Ez utóbbi programot arra ís építhetjük, hogy közben a Főváros is vállalta a Királyok útján és a Mátyás király úton a befogadó megépítését.”

Ezt a Polgármester kiadványból szkenneltem.
Megjelent 2002. augusztus 11.-i dátummal, nekem 2002. augusztus 20. – án adta ide öreg barátom.
Ma 2002. augusztus 27. van.

Sajnálom asztaltársnőnket.
Eddig Bihary Gábor sem cáfolta a megjelenteket, sőt örül, hogy a netesek nem a tényeket, hanem az ö szavait falják.

Tarlós István szavait, - leírta, senki nem cáfolja – kénytelen vagyok tényként elfogadni.
Ezek után idekeveredik egy civilben valószínűleg kiváló szakember hölgy, és engem mocskolódással vádolva megereszt egy olyan vágyálmot, amely a teljes hozzá nem értését, tájékozatlanságát bizonyítja.

Tisztelt „borzimorzi” nick!
Nemcsak önkormányzati képviselőnek, hanem tájékozott indexes hozzászólónak is alkalmatlan.
Ilyen kontár hozzáállással kérem, ne szálljon bele még a vitatkozásba sem.
Alkalmatlan erre.
Máskor tényeket, valót írjon, és az Óbuda újságot, a polgármesteri ismertetőt ne oda helyezze, ahová az én levelemet, hanem azokból tanuljon!
Én pedig köszönöm, hogy levelem ilyen elit környezetbe került az Ön szemetesében, ez számomra megtiszteltetés!
Tiborc, a gyerekszobátlan nick

Előzmény: borzimorzi (329)