Shatner Creative Commons License 2002.08.27 0 0 529
Ha probaltad es ugy nem szimpatikus az mas. Tenyleg izles dolga. En nem ven koromra vettem. Egyebkent egyszer mar korabban vezettem fel evig automata cegautot es akkor erdekes modon nem fogott meg a dolog. Utana visszaultem a sajat manualis jarganyomba es vezettem azt tovabb. Ugyhogy meg tudlak erteni.

Ezt a lejto problemat nem ertem. Persze D allasban nem nagyon van motorfek hatas, de van megoldas.

Gyakran szoktam a kocsival lejtos uton is haladni es olyankor mindig motorfekkel megyek. Enyhebb lejton eleg kikapcsolni az overdrive-ot, erosebb lejton pedig visszatenni 2-esbe. (Ez a 2-es nem ugyanaz, mint manualis eseteben.) Szerintem gyakorlatilag tokeletesen kontrollalhato automataval is a kocsi, kicsit olyan erzes, mintha gondolatatvitellel valtanal. Ha akarod, akkor pedig egyaltalan nem torodsz vele, hogy milyen fokozatban van eppen. Persze az sem mindegy, hogy milyen automatat probalsz. Vannak allitolag tenyleg kiabrandito tipusok, a Primerankban levo viszont szerintem nagyon jo.

Amiota az automatat megszoktam kisse kokorszaki megoldasnak tunik a manualis valto. Persze tokeletesen el tudom vezetni azzal is, vegulis jopar evig csak olyat hasznaltam. De az automata utan primitivnek tunik, hogy nekem kell valtanom. Olyan, mintha mondjuk az elogyujtast vagy mas beallitast nekem kene menet kozben egy kis tekerentyuvel allitgatni.

Előzmény: Pitti_d (526)