Nincs eben semmi bonyolult, a rendszer váltás első pillanatától kezdve láttam ezt a gyenge pontját a történetnek és számtalanszor elő is jött.
Azt hiszem félreértesz. Én nem azt modom, hogy D-209 éjjel "morzebillentyűt" kopogtatva küldi a jelentéseket az interneten át Moszkvába.
Csak arra utalok, hogy a magyar elhárítás KGB vezérlésű volt Kádár alatt, > tehát Medgyessy áttételesen KGB ügynök volt, aki ellenőrzötten azon dolgozott - nézd meg a jellemzését, elkötelezett (és jól fizetett pártkatona) - hogy a kommunista/szovjet megszállt rendszert védje/pénzhez juttassa titkos eszközökkel - akár hálózatot is építve. Hogy pontosan mit csinált nemigen fogjuk megtudni, mert néhány vagonnyi papírt eltüzelt 89-ben a BM. Ezt hívják igazi nemzetbiztonsági kockázatnak. Ennek az embernek sem erkölcsi, sem gyakorlati okokból nincs helye az ország politikai vezetésében. Ez pedig úgy kerülhető el, hogy lemondatjuk. Ahogy Borosból sem lehet mégegyszer miniszter - egyszer már állítólag megzsarolták. Az az oldal, ahol Medgyessy SZT tiszt volt.
Hogy micsoda sötét erők dolgoznak, láthatod. A Mécs féle bizottság sok embert megvádolt (én Mécset is zsarolt, megvezetett embernek tartom, valószínüleg ő is aláírt és nem szeretné, ha az a papír előkerülne) akiről jó idő fog eltelni míg kiderül az igazság. Valószínüleg az októberi választás után. Meglepő módon jelenleg a polgári oldalon több az "ügynök", mint a kommunistáknál. Jé. De a papírok egyszer elfogynak/kiöregednek, vele a zsarolható emberek is. A FIDESZ generációról nehéz ilyen papírokat gyártani, hitelesen. Az MDF-esről könnyebb. Mécs és megbízói azt hiszik a polgári erők lehetetlenítik el, igen a vektorok MOST arra mutatnak, de avójában a polgári erők közben ERŐSÖDNEK.