Az MDF-esek őrjöngtek, a FIDESZ-MDF lista aláírása előtt, hogy ezt az alakot akarják rájuk kényszeríteni. Hosszan sorolták az ügyeit - majdnem azt mondtam disznóságait, de hát persze neki is van jó hírnévhez való joga -, és elmondták hogy ilyen figurák soha nem voltak az MDF-ben.
Egy kicsit kitartóbbnak kellett volna lenni Uraim és Elnökasszony. Ebben a helyzetben pedig szépen díszcsomagolásban, masnival átkötve visszaadni őt a FIDESZ-nek, csináljatok vele, amit akartok és kérni a listáról egy MDF-s jelölt behozását.
Kicsit elgondolkodtam, hogyan is lehetett egykor a Boros Imre bejövetele.
Állítják össze az MDF-ben a listát, állítják-állítják, de az csak nem akar magától összeállni.
Arra jön az Orbán Viktor. Mi bajotok van MDF-ek? Miért lóg annyira az orrotok?
Nem bírunk a listával, mindig kifog rajtunk - mondják az MDF-ek.
Nem lehet hogy egymással nem tudtok megegyezni- kérdezi Orbán Viktor hű segítőtársa és fegyverhordozója Kövér (Kötél) László - az eposzi jelzőt most sem tudtam elhagyni-.
Nem, nem mondják az MDF-ek.
Itt van ez a jóravaló Boros Imre, ezzel még nagy terveim vannak, ez csak úgy falja a komenistákat és a Torgyánokat, az ügynökökről nem is beszélve - mondja az Orbán Viktor.
De hiszen úgy tudjuk, ez nem is MDF-s - mondják az MDF-ek.
No, no - rántja össze a szemöldökét Orbán Viktor -akárhonnan is nézem, nekem ez MDF-snek látszik. A tiétek, hát nem tudjátok?
Most már tudjuk - mondják az MDF-ek.
Hát valahogy így lehetett.
Ha Boros Imre titkosabb ügynök lett volna, az én mesém is később mesélődött volna.
IGric