shabbarulez
2002.08.26
|
|
0 0
458
|
Jah valahogy tényleg így vagyunk. Direkbe és indirekt lehet következtetni dolgokra és ennyi. Szerintem minen érdekelt a saját igazát hangoztatja, egy a tuti a fatáv fellépése a GaTeS ellen holt blöff és időhúzás, nekik tényleg semmi nincs a kezükben csak 19-re kértek lapot.
Ezt a felújítást a GaTeS megcsinálná ha tudná. De addig amíg jogilag nem tisztázott kié nem lehet hozzányúlni. Utánna meg mint már írtam jön az utánnajárás az építési engedélyekért ahol a fatáv megint be fog tenni. Aztán ha egyszer végre elkészülhet bele lehet húzni az üvegszálat. Azzal hogy a GaTeS alkalmassá teszi arra hogy behúzza a kábelét még nem lesz az ő tulajdona így további kábelek behúzásának sem lesz akadálya. Már csak az a kérdés mekkora átmérőjű az a cső és mennyi kábel fér bele.
A kk-nak a lakói érdekeit kéne képviselnie, de mint látod egyesek nem ezt csinálják. A kk megválasztott képviselő így ő az a hivatalos személy aki aláír a GaTeSnél a beengedésről. Ha ezt nem teszi, hiába akarná az egész ház, azzal ő szabotlja a saját házát. Épp ezért elég csak őt megvenni. A házakban pedig tűrik az emberek mert ez a legegyszerűbb. Azért nem fogja mindenki, lást Klári. Szerintem nálluk hamarosan vége is lesz a közgyűlésnek, remélem ír élménybeszámolót. ZoliG-ék házában is elkezdünk szervezkedni ha visszajön. Az ilyen kk-ról tényleg csak a saját házának lakói dönthetnek, ezért mondja a GaTeS hogy ezt inkább intézzék el a házak saját hatáskörben, ő ebbe nem avatkozik be mindenféle perekkel. Az a gond hoogy a kk-t is csak közgyűlésen lehet leváltani azt meg ő hívná össze. Helyette megteheti valaki, de ahhol kell a ház lakóinak 10%-ának támogatása, a leváltáshoz meg gondolom többség. Akkor pedig ott marad a ház hogy ki legyen helyette, szóval sok probléámt okozna az emberek meg nem szeretnek ezzel törődni. Sajnos ez van. |
Előzmény: doncike (457)
|
|