Konrad Creative Commons License 2002.08.26 0 0 290
Örülök, hogy beraktad ezt a grafikont.
Tarlóssal ugyanis az a legfőbb bajom, hogy a kapott hatalommal nem csak él, hanem én úgy érzem, vissza is él.
Az, amit a Sziget és a homoszexuálisok kapcsán tett, és ahogyan azt tette, nekem elég volt ahhoz, hogy biztosan ne rá szavazzak.
Sajnos az a tapasztalatom, hogy aki egy ilyen kérdésben ennyire intoleráns, az másban is ilyen intoleráns tud lenni. Később hozott is erre példát az élet...
Nem tetszik az sem, hogy függetlennek akarja magát beállítani, közben pedig tudjuk, hogy támogatja a Fidesz és az MDF. Persze tavasszal is nagy felhajtást csinált, amikor a Fidesz 'véletlenül' kirakott pár őt népszerűsítő Fideszes óriásplakátot. Emlékszem én arra is, amikor az egyik embere az önkormányzatból ment a Fideszes szórólapokért... (Találkoztam vele, én is azért voltam ugyanis.) Ez a függetlenség számomra kétszinűség. Nem tehetek róla, de azt látom, hogy elkötelezte magát egy csoportosuláshoz, és most ezt azért nem vállalja, hogy ezzel hátha nyer pár szavazatot. Éppen csak az őszinteséget veszítette így el nálam és még pár ismerősömnél.
Nem tetszik az sem, hogy viselkedését sokszor kiskirályinak érzem, de a kerület működésében nem látom nyomát ugyanennek a 'vaskezű vezetésnek'.
Nem szerettem Hódmezővásárhely volt polgármesterét, Rapcsákot sem, de ő legalább sokat tett a városáért.
A III. kerület területileg, lakosságilag az egyik legnagyobb kerület. Ha a polgármester nem tudott többet 'kihozni' belőle, akár szemben a fővárosi vezetéssel, akár azzal együtt, akkor valamit nem csinál jól.
Persze nem biztos, hogy Bihary jól fogja csinálni. De mivel Tarlós munkája ÉS viselkedése nekem nem tetszik, ezért úgy gondolom: lássunk mást is.
Előzmény: Tiborc (287)