ID
2002.08.26
|
|
0 0
55
|
" Sajnos, ebben az országban az anyagiak hiányának egyenes következménye a lelki és mentális lepusztultság is egyben."
ezt nem gondolod komolyan.
más.
úgy beszélsz mintha ezeket az embereket rákényszerítették volna hogy kimenjenek. erre persze mondhatod, hogy igen, rá vannak kényszerítve, ráadásul nem is tudnak róla mert a sok ügyes marketinges már úgy összegubancolta a vágyaikat, hogy annak ez lett a vége ami persze csak a sok ügyes marketingesnek jó valójában.
hát nekem az volt az érzésem, hogy voltak akik jól érezték magukat. ha őszinte akarnék lenni, azt mondanám, hogy büszke vagyok rá hogy nem tartoztam közéjük. rajtad is ezt érzem, de ennek a helyzetnek inkább mi vagyunk a vesztesei mint ők. ezt viszont illik elfogadható alapokra helyezni, ígyhát azt mondjuk, hogy 24én ugyan ők érezték jól magukat, de igazából mi tudjuk hogy az nem is igazi jó volt, majd rájönnek ők is hogy csak áldozatai a vágyaikon és vakságukon élősködő ügyes marketingeseknek. bezzeg mi átlátunk a szitán és nem veszünk fantát.
ha még egy kicsit tovább visszük a gondolatot, tulajdonképpen ez a nagy boldogság sem egészséges, nem is természetes állapota az embernek, csak rájött hogy így is lehet, mint az orgazmuspedált taposó majom, de mi tudjuk, hogy ennek mi a vége.
tanulság nincs. |
Előzmény: Desire (38)
|
|