Wpride
2002.08.26
|
|
0 0
512
|
Kedves Bor Zong!
Nekem egy 96-os 2.0-ás 16 szelepes SLX PRIMERA-m van. Sokat megyek városban (pesti vagyok), nyáron mindíg klímával és szeretem érezni az autó erejét, de még nem sikerült 10 liter fölé űzni a fogyasztanom (igaz Continental EcoContact gumik vannak rajta amik elméletileg megtakarítanak üzemanyagot). Nekem ez nagyon jó választás volt, semmi több hiba nem volt mint amit láttam a vételnél (kissé ütött kopott a városi közlekedés nyomaival). Szerintem a Primera legszebb változata ez ami nekem van :-))))) (persze mindenkinek a sajátja a legszebb).
Az enyémben jó dolog benne van: klíma, 4 elektromos ablak, nokia 6-os konzol ha hívás van lekapcsolja a rádiót, légzsák csak előttem sajna.
Soha nem hagyott cserben az autó az egyetlen kellemetlenség amikor defektet kaptam és kb 15 perc alatt találtam meg az emelőt (így jár aki nem olvassa el rendesen a kezelési útmutatót).
A családban egyébként gurul még egy nagyon hasonló autó, csak -7 a rendszáma az enyémhez képest :-)))) azzal sem volt különösebb baj. Mindkettőnek pucolni kellett a jobb első fékét, ha nyikorog az uató erre gyanakodhatsz :-)))
Üdv
W |
Előzmény: Bor Zong (505)
|
|