Zsoldos Creative Commons License 2002.08.26 0 0 34
Ez itt egy beszélgetős fórum, ami beszélgetésre, alkalmasint vitatkozásra való. Ha valaki csak bekopizza az agyrémeit, de kérdésekre csak alig válaszol, az nem éppen ezt a célt szolgálja, puszta magamutogatás az egész. Ez a véleményem, és nem te fogod megmondani, hogy hol mondhatom el.
Nekem az adataim közt van egy link, ami a családom képeire mutat, ami nem egy beszélgetős fórumon van, tehát, hogyha valaki látni akarja őket ugyancsak sokat kell tennie érte. Mivel - mint azt te is mondtad - szabad a véleménynyilvánítás, nyugodtan elmondhatom akár a kritikámat is a "témával" kapcsolatban, nem pedig úgy, ahogy te javasoltad: "ha nem tetszik a topic, akkor ne látogasd".
Hozzád például nem szóltam, csak a topiknyitóhoz, a téma pedig a topik maga volt. Ez szerintem abszolút ontopik magatartás. Te viszont engem akarsz baszogatni, amivel rombolod ezt a nagyszerű kis topicseket. Lehet, hogy egy kicsit még szocializálódnod kellene, mielőt "kiosztasz" valakit.
Nem voltál kemény, úgyhogy nem kell bocsánatot kérned. Inkább sajnállak téged és a környezeted, akinek el kell viselnie.

Előzmény: kmoly (32)