Na szoval itt vagyok,
CorradoG60 az ugyvedem, szoval o beszelhet a nevemben... :))
>Piros lepukkant?
Hehe, legalabb annyira lepukkant mint a te Corvetted! ;) Viszont sokkal pirosabb.
Nyugodt vagyok a visszavago kerdeseben.
Nagy szegeny lenne, ha a lepukkant R5 kikapna egy gyonyoru C4-tol szerinted? :)
Aki nem volt, ime egy foto a fustrol, amit csinaltam, es ez meg nem is a legnagyobb felho!
Ez nem gumifust, ez olaj!
En ezzel a beteg autoval visszavett turbonyomason (kb. 1.3 bar) is 9.8-at mentem 200 meteren, ez 6.9 alatti 100 km/h. Ja es volt meg utcai gumi (slick hianya) es csuszos kuplung a menun!
Igaz ez utobbi csak az elodontoben, ahol 10.2-t mentem, nem csoda, hogy kikaptam a Visa-tol.
A 3. helyert azert nem nyomtam, mert minek?
Hivatkoztok itt a nagy melegre... Persze! Nekem a K&N legszurom a turbotol kb. 10-15 cm-re van! Kit erdekel, ha meleg van?
Kepzelem, pirosnal melletek all egy rendes ellenfel, erre azt gondoljatok, aaa, nem versenyzek vele, mert most meleg van...
Az auto most kb. 150 Le, az uj turboval 250-ig nincs megallas.
Turbo Ladarol meg annyit, hogy jo az autoja, es jol tudja vezetni. A pitbullja meg lepisalta a R5 hatso kereket... Hogy is van a mondas?
Mind1, mit csinal, a versenyben csak szimplan az Ellenfelem.
Igaz, hogy a Lada hatsokerekhajtasu, es ugy indul meg a lampatol, mintha segberugtak volna, de akkor is ot kell (kellene) megvernem.
Mellesleg mertem par erdekes autot (pl. Civic Type-R, Mitsu 3000GT) a jovo heten az ave.fw.hu-n.
Fennt lesznek a mert futamaim is.