lépcsőmászó:
jó, nem értünk egyet, ez van.
a SKEMet meg csak akkor vedd meg ha lelkileg erős vagy, mert pár topictárshoz hasonlóan én is eléggé szenvedtem a fordítás láttán...szégyen, hogy ilyet kiadhattak!
mindegy, ne menjünk bele, télleg olvasd el a hqn a cikket. (jah, kösz Threepwood, legalább nem kellett magamat reklámolnom :])
knifeedge:
a remény rabjait szvsz biztos megtalálod még videótékában, de akár dvdn is. az állj ki mellettem! -ben nem vagyok ennyire biztos, már ami a videóváltozatot illeti. dvdn azt is láttam már vhol. nézz utána :]
egyébként télleg, a Tortúra egész okés darab, Cathy Bates jó benne. a Dolores-hez nem volt szerencsém...
Lehet, hogy nem is olyan ritkák a jó King filmek, csak az én memóriám selejtes?)
a te memóriád selejtes :] sokkal kevesebb a jó, mint a rossz sk film, sajna :(
mondjuk ebben nem kifejezetten értem kinget, hogyha tisztában van vele, milyenek a "filmjei", - mert gondolom az engedélye nélkül nem mehetnek le - akkor miért hagyja? ilyen rossz lenne az ízlése?
jah, még1, Világnagy Strand ügyben:
szerintem érdekességképp azért talán megpróbálatod megszerezni. én az antikvarium.hu segítségével jutottam hozzá, de többen jelentették itt, hogy (már ha pesti vagy) a Nyugati Pu. metróaluljáróban levő könyvesnél volt. asszem Eifel a bolt neve, de ebben nem vagyok biztos. mindenesetre télleg sok könyv szokott lenni, (mármint sk), csak szvsz kissé drágán.
egyébként látta már valaki a Rózsa Vére-t? most kezdett el kijönni videón, a sotc-hoz hasonlóan 3 részes lesz, ha jól tudom. egy barátom látta az elsőt, szerinte klassz! részemről csak akkor fogom kihozni ha kint lesz mind a 3, mert nem szeretek sokat várni a folytatásra :]