Konrad Creative Commons License 2002.08.24 0 0 263
Kedves peyerk!

Végre volt időm, és elolvastam a http://www.biharygabor.hu/ oldalon a Program menüben találtakat.

Volna pár kérdésem, megjegyzésem:

"20 km új út " - ezt hova tervezitek?

"Új felhajtó létesítése az Árpád-hídnál" - erről tudnál bővebben írni?

"Önkormányzati tulajdonú orzött parkolókat hozunk létre. A lakótelepeken ellenorzött parkolási rendet alakítunk ki. " - ez is érdekelne bővebben, mit fog ez jelenteni. Én Békáson lakom, tehát főleg ez a része érdekel :-)

Aztán van itt egy kis javítani való, ezt olvastam: "Óbudán és Békásmegyeren a fováros egyik külso kerülete és ez meghatározza környezeti állapotát. " Kicsit a ragokat helyre kéne rakni...

(Ja, van itt egy tévhit "a sokak számára allergiás tüneteket okozó nyárfafajok helyett városturo, esztétikus fajták ültetését szorgalmazzuk." Nem a nyárfa, hanem a vele együtt virágzó más növény az allergén, legalábbis egy szakértő szerint...)

Sziget: sok ötlet mellé még1: a III. kerületieknek olcsóbb jegy... :-)

"Biztosítjuk, hogy minden tanári szobában legalább két modern számítógép legyen. " gondolom, ezek Internet kötve? Ha igen, azt is bele kellene írni...

"Létrehozzuk Óbuda saját színházát, ahol helyet biztosítunk a kerületben muködo színi társulatoknak." - ez tetsző ötlet, kérdésem: amatőr vagy profi színház lesz?

"Az Óbuda Újság nem a polgármesterrol, hanem a kerület lakosairól fog szólni. " - szép oldalvágás :-)

Más ötlet: vagy én vagyok figyelmetlen, vagy tényleg nincs... a III. kerület határában tábla, hogy "Üdvözöljük Óbuda-Békásmegyeren". Ezt minden felől lehetne...

Végül: olvashatunk tőled esetleg egy bővebb programot? Érdekelne...