> Ki nem szeretne szélessávot?
Ki nem szeretne internetet? Marpedig a lakok nagyresze le se szarja...
> Ha ennyire nem érint a GaTeS
Hogyne erintene, olcsobb lenne (vo: 200-300k egyben + vmi havidij vagy havi 7) megbizhatobb lenne, meg se kene mozdulnom...
> A GaTeSnek érdeke lenne minden házba bejutni és a házban netre vágyóknak is érdeke hogy a GaTeS bejusson
Namost az erdek az lof@sz. Mar leirtam sok sok idovel ezelott, hogy itt lesznek meg problemak az engedelyekkel, ez - szamomra legalabbis - nyilvanvalo volt. A gates a szemember egy hot amator cegnek tunt, es be is bizonyitottak, sajnos. Felelotlenul igergetni? Szerzodest kotni anelkul hogy papirjuk lenne? non-sense
> Megjegyzem az eszközöket már megvetteék mivel 1x már meállapodás született a nemrég visszalépett házak részéről
Milyen megallapodas? Alairtak valami szerzodest vagy csak bedoltek vmi maszlagnak?
> Bocs a telefonszámért, biztos már a parkinson kezdeti tünetei
:-)) Jah nekem is elegem van mar, hogy mindenhol faszok vannak. Amugy beszeltem a Szilvivel, valami olyat mondott hogy itt egy bizonyos valyi "ur" a kepviselo, es hogy elment szabadsagra, es majd szeptemberben ha visszajon, akkor talan esetleg beszelhetnek a dologrol... azaz NEM en mar latom :(
Nincs azzal baj hogy a gates akar meg dolgozik meg mittomen, de hat most mitmondjak? Itt, a balkanon, meg mashogy mukodnek a dolgok...
c